...

Mendo’s’tan indirim yağmuru

Renkli ve zengin koleksiyonlarıyla her sezon en uğrak mağazalardan olan Mendo’slar, Calvin Klein, Just Cavalli, Calze Levante, Luna di Seta, Selmark ve Susa gibi dev markaların iç çamaşırı, gecelik ve çorap seçeneklerini sonbahara özel fırsatlarla sunuyor.

Tüm ürünlerde ilk ürüne % 20, ikinci ürüne %30, üçüncü ürüne % 50 indirim avantajlarıyla bayram için erken fırsatlar sunan Mendo’s, dünya modasını belirleyen dev markaların 2008–2009 modellerini ayağınıza getiriyor. Sezonun tüm gözde renkleri, hem cazibeli hem de kullanışlı seçenekleriyle kadın ve erkek iç giyim modasının takip merkezi Mendo’s’un Türkiye genelindeki 20 mağazasında sizleri bekliyor. “Modanın satıldığı yer” vizyonuyla hareket eden Mendo’s’un sunduğu avantajlardan yararlanmanın tam zamanı. İç çamaşırı serileriyle ünlü markaların iç çamaşır dışında, gecelikten pijamaya, şort-atlet takımlara, büstiyerlerden baby-dolllara kadar rengârenk iç giyim ürünleri ipekten satene, pamuklulardan dantellilere uzanan model seçenekleri ile daha binlerce ürün Mendo’slarda…

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.