...

Mendo’s Yılbaşı Özel

Yılbaşı için planınız bir “Yılbaşı Gecesi Ateşi” hikâyesi yaşamaksa, önce bir Mendo’s mağazasına uğrayın. Uğurlu kırmızılar, seksi siyahlar, romantik beyazlar, danteller, şifonlar ve satenler… binlerce iç çamaşırı ve gecelik seçeneği ile yeni yıla ışıltılı bir giriş yapın. %30 ile %50 arasında değişen indirimlerle Calvin Klein’ın yanı sıra birçok dev markanın en çarpıcı iç giyim, gecelik ve çorap modelleri Mendo’slarda.

Mendo’s renklerin cazibesinden ilham alarak oluşturduğu yılbaşına özel koleksiyonla “yeni yılda içim de dışım kadar şık olsun” diyenlere farklı ve özel seçenekler sunuyor. Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi olan kırmızı, birbirinden şık detaylar ile bütünleşerek çekiciliğini artıran siyah, dantellerle ve brodelerle süslenmiş romantik beyaz, bu senenin moda renkleri mürdümler, pembeler ve yeşillerin üzerine kurulan koleksiyonda dünyaca ünlü iç giyim markalarının ürünleri bulunuyor. Calvin Klein, Just Cavalli, Luna di Seta, Selmark ve Linclalor gibi iç çamaşırı serileriyle ünlü markaların iç çamaşır dışında, gecelikten pijamaya, şort-atlet takımlara, büstiyerlerden baby-dolllara kadar rengârenk iç giyim ürünleri ipekten satene, pamuklulardan dantellilere uzanan model seçenekleri sizleri bekliyor. Artık gömleklerin, ceketlerin, pantolonların içinden taşmalarıyla ve hatta tek başına bile kullanılmalarıyla birer aksesuar olarak da değerlendirilen iç çamaşırlarıyla yeni yıla ışıltılı bir giriş yapmak için Mendo’s’a uğramanız yeterli. Mendo’s’un %30 ile %50 arasında değişen indirimlerle sunduğu avantajlarla alışverişin tam zamanı.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.