...

Sevenhill bayan-erkek giyim kataloğu

SEVENHILL 08/09 Sonbahar Kış koleksiyonu ile göz kamaştıracak. Üç ana gruptan oluşan koleksiyonda şehirli / şık bay ve bayanların gözdesi metropolitan teması olacak. Bu koleksiyonumuzda sizi iş kıyafetlerinizle şık bir geceye taşıyabilecek etek / ceket tulumlar çiçekli, simli gömlekler ve bunları tamamlayan pardösüler ince trikolar mevcut. Ayrıca Siyah – Beyaz, grinin mor ve lila uyumunu zengin materyallerle birleştirerek yenilikçi ve kendine güvenen bir görünüm sağlandı.

İş hayatında da rahat giyinmeyi tercih edenler için ise Daily Lives teması tasarlandı. Sadeliğin ve doğallığın ön plana çıkarıldığı koleksiyonda yeşil ve kahve renklerinin mavi, turuncu ve sarının natural tonları ile canlandırılması ile geniş kullanım alanlı bir temaoluşturdu. Bu grupta kadife,gabardin, pantolon, ceket ve montlar çizgili ve baklavalı trikolar ekose-çizgili pamuklu gömlekler ve doğal elyaftan hazırlanmış t-shirt grubumuzdan oluşmaktadır.

Son olarak spor ve rahat giyinme tarzını yaşamlarına yansıtan ailelerin tercihi ise Fusion Sport olacak. Baskılı T-shirtler eşofman takımları, yıkamalı ve rahat kesimli pantolon ve gömlekler oldukça trendy tasarımlara sahip.

Baş döndüren koleksiyonuyla SEVENHILL bu Sonbahar’ında gözdesi olacak.

SEVENHILL bayan giyin kataloğu;

Sevenhill bayan giyim koleksiyonuSevenhill bayan giyim koleksiyonu
Sevenhill bayan giyim koleksiyonuSevenhill bayan giyim koleksiyonu
Sevenhill bayan giyim koleksiyonuSevenhill bayan giyim koleksiyonu

SEVENHILL erkek giyim kataloğu;




Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

6 Yorum -> “Sevenhill bayan-erkek giyim kataloğu”

  1. bahar kaya :

    ürünlerinizdeki göstermiş oldunuz özen kalite ve şıklık içiç kurumunuz olarak teşekür eder bayan giyimde modayı takip eden sizden giyinen bir müşteriniz olarak tavsiye edıyorum ve çok beğenıyorum ürünleriniz çok şık ve güzel böyle bir kalıteli şık hizmetınızden dolayı teşekür edriz tebrik edıyorum öğretmen bahar hanım

  2. ESQIN :

    insanlar guzel seyelr armagan etdiyiniz icin tesekkurler

  3. aliye özdemir :

    sevenhıll’i optımum alışveriş merkezinde görmek isteriz.

  4. başak :

    süper bir marka hep sevenhılden giyiniyorumm çok zariff istediğiniz kadar çeşit war.. bhne fraklıyım çünkü sevenhıllcıyım xd

  5. büşra direk :

    bnce çok saçam bir yer lc waikkiki daha güzel

  6. tugba :

    hiç birindede güzel bişe yok hepsıde bırbırınden saçma ya nerde saçmalık orda moda zaten

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.