...

Ramsey ’08 erkek giyim kataloğu

Ramsey London erkek kataloğu

2008 ilkbahar-yaz koleksiyonu, farklı tarzlara yöelik temaları içeren sezonda, mevsimlerin değişim gücü ince bir tasarım zevkiyle ve her zamanki Ramsey kalitesiyle birleşiyor.

Cruise;

Pamuk, keten ve bambu karışımlı maşların kullanıldığı Cruise serisinde vatkasız, yarım astarlı ceketler dikkat çekiyor. Vücuda yakın hatlarda dinamik bir görtü veren Cruise serisindeki ceketler, özenli kesimleri saesinde giyen kişinin hareket kabiliyetini sınırlamıyor. Ağırlıklı olarak iki düğmeli ve üsten cepli mdellere sahi Cruise serisinde düz ve mikro desenli kumaşlara yer veriliyor.

Saharina;
Keten ve amuk gibi doğal kumaşların kullanldığı Saharina serisinde, nefes alan rahat giysiler yer alıyor. Astersız ya da pamuk astarlı üstten cepli ceketler, vatkasız ve rahat kalıpların kullanıldığı Saharina’da, düz kendinden desenli kmaşlar tercih ediliyor.Sahaina serisinde keten karışımlı t-shirt ve trikolar da temaya uygun şekilde toprak tonlarda hzırlanıyor.

White;
White serisi huzuru, yeniden başlamayı ve yenilenmeyi anlatıyor…

Pamuk-ipek ve keten-ipek kumaşların kulanıldığı bu grupta düz, balıksırtı ve gölge çizgili beyaz kumaşlar yer alıyor. White serisinin temel özelliği dinginliği ve huzuru yansıtacak şekilde daha az detaya ve renge yer verilmesi.

Silver;
Parlak ve gri renklerin kullanıldığı ürünler, Silver teması altında toplanıyor. Yün-ipek karışımlı kumaşların bu seride, 2 düğme, 2 yırtmaç kalıplar kullanılıyor.Omuzlar daha dik ve kalıplar bele oturacak şekilde hazırlanıyor. Gri ve beyaz saten dokulu gömlekler seriyi tamamlıyor.

Ramsey London erkek kataloğu
Ramsey London erkek kataloğu





Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

2 Yorum -> “Ramsey ’08 erkek giyim kataloğu”

  1. Güven :

    1 ricam var Ramsey Giyimin Kocaeli şubesinin açılmasını talep ediyorum, eğer mümkünse çok sevinirim, saygılar

  2. veysi :

    10 yıldan beri RAMSEY marka giyim kullanıyorum hiç bir şikayetim yok ancak geçen sene aldığım takımın pantalonu 3-4 yıkamadan sonra rengi soldu ve pantolun dikişin yanında yırtıldı çok merak ediyorum acaba üretim hatası mı yoksa başka bir neden dendir.bana bilgi yazarsanız memnun olurum.tşk

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.