...

Sabri Özel’den üç farklı tema

Sabri Özel koleksiyonları/kadın

Sabri ÖZEL 2008-2009 sonbahar kış koleksiyonu varoluş esaslarını her sezon olduğu gibi yine kalite, yenilik ve görsel uyumdan alıyor. 2008-09 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, ”City Of Darkness” adı altında hazırlanan yeni bir tema ile alıcıların beğenisine sunuluyor. Bu tema; özellikle kış aylarının puslu havasını dağıtan renk tonlarını içinde barındıran ürün gruplarından oluşuyor. Kesiminden kalıbına, dikişinden ipliğine detaylarla farklılaştırılmış son derece rafine bir şıklığı yansıtan koleksiyonda, grinin yanı sıra siyah ve beyazın kontrastı İtalyan şıklığını, kahve, yeşil, mor, mürdüm ve bej İngiliz aristokrasisini, lacivert, havacı ve koyu kırmızı da kışın dahi sürebilen denizci ruhunu taşıyor.

Koleksiyona bakıldığında; sade, şık detaylarla ve kaliteli hammaddeyle birleştirilmiş ürün grupları, uyumlu renk kombinasyonları dikkat çekiyor. Sabri ÖZEL 2008-2009 sonbahar kış koleksiyonu‘nun bir diğer dikkat çekici özelliğide koleksiyon hazırlanırken, iklim değişikliklerinin dikkate alınması. Son yıllarda yaşanan küresel ısınma kış mevsiminde kullanılan materyallerin yapısını önemli ölçüde etkilemiş olduğundan, kış koleksiyonunu oluşturan ürünler çok ince, hafif tuşeli fakat sıcak tutma özelliğine sahip.Koleksiyonda yer alan takım elbiseler; özelliklerine göre ‘‘Sabri Özel, Sabri Özel Luxury, Sabri Özel Trend” adı altında üç farklı şekilde tasarlandı..

Sabri Özel koleksiyonları/erkekSabri Özel koleksiyonları/erkek
Sabri Özel koleksiyonları/kadınSabri Özel koleksiyonları/kadın


“SABRİ ÖZEL” adı altındaki koleksiyon; 120-130′s yün, yün-poly ve koton karışımlı, çalışanların günlük kullanım ve iş seyahatlerinde ütü problemi olmaksızın kullanabilecekleri takım elbise(travel suıt),ceket ve pantolonlar ile klasik kesimli gömleklerden oluşuyor.

SABRİ ÖZEL LUXURY” koleksiyonu ise; 180-150-130′s yün, yün-ipek, yün-cashmere, pima koton gibi özenle üretilen kumaşlardan oluşuyor.

Ayrıca 2008-2009 Sonbahar / Kış erkek koleksiyonunda ”SABRİ ÖZEL TREND” başlığı altında satışa sunulan ürünler de, alıcılarına kendi tarzlarını yaratabilecekleri daha fit, spor ve rahat kullanım olanağı sağlıyor. Koleksiyonda fit takımlar, tek ceketler, tek pantolonlar, gömlekler, trikolar öne çıkıyor.

Yeni Sezon koleksiyonunun tamamlayıcı öğesi olan zengin renk çeşidinden oluşan triko grubunda ise, ince bükümlü yün iplikler ve yumuşak tuşeli cashmere ipliklerden hazırlanan ürünler ön plana çıkıyor. Uyumlu renk kombinasyonuyla hazırlanmış baklavalı desenler, koleksiyondaki dokuma grubuyla zevkli bir bütün oluşturuyor.

Sabri Özel herzaman olduğu gibi bu sezonda da şıklığı ve zerafeti, modern çizgilerle birleştirip yeniden yorumluyor. Trikoyla başladığı serüvenine ürün gamını genişleterek devam eden Sabri Özel, kaliteli seçimde tek adres olmayı hedefliyor. Kısacası bir bütünü özel kılan onun detaylarıysa, bu kış Sabri Özel‘de aradığınız herşeyi bulacağınızdan şüpheniz olmasın.

Sabri Özel Erkek Giyim Kataloğu;



Sabri Özel Bayan Giyim Kataloğu;



Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.