...

Sabri Özel 2008 ilkbahar/yaz kadın ve erkek giyim modası

Sabri Özel kadın / erkek giyim modası

Sabri Özel, yeni tasarımcısıyla 2008 yazına iddialı, farklı ve daha genç bir koleksiyonla giriyor. Sabri ÖZel yeni sezon koleksiyonu, modern romantik tarzıyla ön plana çıkıyor.

Sabri Özel koleksiyonunda, hem gece hem gündüz rahatlıkla kullanılabilecek kombinasyonlar, hem günlük yaşamda hemde iş yemeklerinde değerlendirilebilecek tarzda olan, abiye ve sporu bir arada yaşatan giysiler, geleneksel ve modası hiç geçmeyen modeller dikkat çekiyor.

Sabri Özel kadın / erkek giyim modasıSabri Özel KADIN MODASI;

Her zaman iddialı kırmızılar, sezonun modası sarı, turkuaz, fuşya, oranj gibi canlı renkler, yaz-kış vazgeçemediğimiz siyah, beyazın farklı tonları ve bej, pudra gibi natürel renkler koleksiyonun temelini oluşturuyor.

Basit ve minimalist yaklaşımla sergilenen ürünlerin yanında çiçek desenleriyle renklenen romantik elbiseler, hem tunik hem mini elbise olarak kullanılabilecek çok yönlü ürünler koleksiyonu çeşitlendiriyor.

Sabri Özel kadın / erkek giyim modasıSabri Özel kadın / erkek giyim modası


Sabri Özel ERKEK MODASI;

Günümüz trendlerini klasik tarzla birleştiren Sabri ÖZel 2008 ilkbahar-yaz erkek koleksiyonuyla merhaba diyor.

Sabri özel koleksiyonundaki trikolar geometrik ve baklavalı desenlerin yanısıra, alışılagelmiş baklava ve geometrik desenlerin birlikte kullanımından oluşuyor. Trikolar model ve renk çeşitliliği ile hem klasik hemde spor kombinlerle rahatlıkla kullanılabiliyor. Ürünlerde mat ve parlak efektli yüzeylerin birlikte kullanımından doğan kırılmış görünümündeki asimetrik desenler ve jakarlar dikkat çekiyor.

Sabri Özel yeni koleksiyonuyla, bu ayrıcalıklı ve özel dünyanın kapılarını 5 Mart 2008′ de kaliteli ve şık giyinmeyi ilke edinenler için aralıyor…

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

2 Yorum -> “Sabri Özel 2008 ilkbahar/yaz kadın ve erkek giyim modası”

  1. fatoş :

    kadınları hiç düşünmemişiniz

  2. İhsan ERBAY :

    Merhabalar ,ilkbahar yaz modelleriniz gerçekten harika ,güzel tasarlanmış,tabiki kalitesine diyeceğim yok .Nevarki sitenizde istediğim ve aradığım ürüne ulaşamıyorum.Yani pantolon görmek istiyorum yok, gömlek görmek istiyorum yok.Sitenize ulaştığım da ise başka markalarla karşılaşıyorum.SABRİ ÖZEL sitesine girdiğimde sadece Sabri özel le ilgili ürünleri ve detaylarını görmek isterdim.Mağazalarınızda istediğim ürünü bulamıyorum.Nedenini sorduğumda efendim kalmamış,15 gün sonra gelir deniliyor ,yine 15 gün sonra gittiğimde ise bir onbeşgün sonra deniliyor,burada anladığım yeterli ürün üretilmiyor .Yinede Sabri Özel firmasına kaliteli ürün ürettiği için çok teşekkür ediyorum , bu firmanın ürünlerinide kullandığım için memnunum ,hemen belirtmek istiyorum ,Mağazalarınızdaki müşteri karsılaması ve müsteriye gösterilen ilgiden memnunuz .Çalışmalarınızda başarılarınızı içtenlikle dilerim .Saygılarımla.İHSAN ERBAY

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.