...

Cengiz Abazoğlu “Haute Couture” kataloğu

Modaya olan ilgisi çok küçük yaşlarda ortaya çıkan Cengiz Abazoğlu, profesyonel hayatına 1988 yılında atılmış ve ilk “Haute Couture” koleksiyonunu 1989 yılında oluşturmuştur. Aynı yıl hzırladığı bu eşsiz Haute Couture koleksiyonu “İstanbul-Vizon Show”‘da sergilenmiştir.

O günden bu güne oldukça deneyim kazanan Cengiz Abazoğlu her daim adından söz ettiren Haute Couture koleksiyonları hazırlamaya devam ediyor.

Cengiz Abazoğlu Haute couture koleksiyonu
Cengiz Abazoğlu Haute couture koleksiyonu
Cengiz Abazoğlu Haute couture koleksiyonu







Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

7 Yorum -> “Cengiz Abazoğlu “Haute Couture” kataloğu”

  1. gamze :

    Öncelikle bu kadar güzel tasarımlarnızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.Hepsi birbirinden güzel harikalar… Keşke öncelikli Türk tasarımcılarımıza ait bir tv kanalımız olsa izlesek…

  2. yeliz :

    bnde gamze arkadaşıma katılıyorum.Bende tekstil-tasarım okumaktayım.Turkıyede o kdr çok başarılı modacılarımız varkı bunların başında(bana göre)cengız abazoğlu,arzu kaprol gelıyor.Ikısının defılelerını ve yaptıkları,tasarladıkları kıyafetlerı çok beğenıyorum.Elimden geldığı kadarıyla fuarlara gdıp,defileleri ızlemektım.Cengız Abazoğlunun en son yaptığı CNR fuardakı defılesı çok hoşuma gttı ve kıyafetler tek kelımeyle süper olmuş.Tebrik ediyorum…..

  3. esra :

    Tasarımlarınızı büyüleyici buluyorum.Sizi bana göre diğer modacılardan farklı kılan doğal,içten ve yaratıcı olmanz.Sizi tebrik ediyorum,size ve tasarımlarınıza hayranım….

  4. burcu :

    tasarımlarını çok beğeniyorum ama arkadaşlar cengiz abazoğluna nerden ulaşabilirim yani sitesinde de ulaşabileceğim bir yer yok biliyorsanız söylermisiniz

  5. canan :

    merhaba cengiz abazoğlu inşallah msjımı okursunuz tasarımlarınız etkileyici tebrik edeim ismim canan türkay kadın giyim modelistliği bölümünde okuyorum öğretmenim ünlü modacıların yanında staj yapmam gerektiğini söylüyor lütfen yardım edin teşekkürler.

  6. ayşe :

    slm.bende amatör stilistim.farklı tasarımlar yapmaya çalışıyorum.tarzınızı çok beğeniyorum…çizimlerimi görmenizi çok isterim…saygılarımla

  7. aslı aslıvar :

    merhaba.ben lise öğrencisiyim ve yanınızda staj yapmak istiyorum.amatör sitilistim.yetenekli olduğuma inanıyorum.kendimi geliştirmek için sizin gibi yetenekli birinn yanında, öğrenmek büyük mutluluk olur benim için.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.