...

Cengiz Abazoğlu ’09 İlkbahar/Yaz Defilesi

2009 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu Paris’te tanıtan ünlü modacımız Cengiz Abazoğlu, modanın kalbi Paris’te ilk kez defile yapmasına rağmen dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İngiliz gazetesi Daily Mail Cengiz Abazoğlu tasarımları için “kışkırtıcı” yorumunu yapmış.

Gece elbiselerinde ipek kumaşlara, uzun ve derin yırtmaçlarayer veren ünlü modacı yeşil, mavi ve pembe ile harmanlanmıi bir renk paleti kullanmış. 2009 koleksiyonundaki gece elbiselerinden özellikle kafesi anımsatan tasarımı modaseverler tarafından büyük beğeni kazandı.

Cengiz Abazoğlu 2009 abiye koleksiyonuCengiz Abazoğlu 2009 abiye koleksiyonuCengiz Abazoğlu 2009 abiye koleksiyonuCengiz Abazoğlu 2009 abiye koleksiyonuCengiz Abazoğlu 2009 abiye koleksiyonu



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Cengiz Abazoğlu ’09 İlkbahar/Yaz Defilesi”

  1. hatice :

    Tasarımlarınız tek kelimeyle harika. Örnek aldığım mdacılar arasındasınız. Bende tunceli üniversitesi Moda Tasırm bölümünde okumaktayım.Benimde bi kaç tasarımım var ve sizin gibi alanında başarılı bi modacının görmesini isterim tasarımlarımı. Bana bu konuda cevap yazarsanız beni çok mutlu edersiniz. Son olarakta söyleyeceğim sizin yanınızda ücretsiz olaraktaa olsa çalışmak ve işiniz alnındaki değerli tecrübelerinzden faydalanmak isterim.şimdidem teşekür ederim.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.