...

Perspective Sonbahar/Kış Kataloğu

2009-2010 kış koleksiyonunda seçiciliğini benzersiz kılmak adına tarzıyla dinamik bir kadın yaratıyor…

Perspective kadını kışın gelişini farklı, sade ve şık tasarımlarıyla ısıtıyor… Gardırobunuzu daha işlevsel hale getiren Perspective koleksiyonunda, günlük yaşamınızın her saatinde giyebileceğiniz modern ve rahat tasarımların yanı sıra iş hayatınızda da kendinizi hem şık, hem rahat hissedebileceğiniz dinamik ve doğal tasarımları bulabileceksiniz.

Perspective kadını baştan yaratılıyor… 20’ler … 60 ‘lar …
2009 – 2010 Sonbahar- Kış koleksiyon kumaşlarında doğal içerikleri tercih eden Perspective; 20′lerin geometrik desenlerini, minimalist etkisiyle bluz ve elbiselerinde vurguluyor. Dar kesim kupları 60’lı yılların yaka ve kol detaylarıyla birleştiriyor.




Nar çiçeği bu yıl çok moda

Geniş renk paletiyle hazırlanan koleksiyonda kırmızı, gri, nar çiçeği, mürdüm, siyah, ekru, yeşil renkleri öne çıkıyor. Perspective 2009-2010 koleksiyonunda iddialı ve canlı renkleriyle kışın soğuğuna, yazın sıcaklığını katıyor. Kimse de olmasın sadece bende olsun diyorsan…

Her farklı vücut tipi düşünülerek hazırlanan koleksiyon dar-geniş formlar ve farklı kuplar ile modelleştirilerek, kendini şık ve dinamik hissetmek isteyen her kadının ihtiyacını karşılıyor.

Working girl style
Çalışan kadınlar için doğallık, rahatlık ve şıklığın ön plana çıkarıldığı koleksiyonda; diagonel dokulu, desenli elbiseler, volanlı bluzlar, renk renk trikolar yer alıyor.

Bütün gözler senin üzerinde
Bol paça pantolon ve mini maskülen yelekler ile Perspective kadını baştan yaratılırken, kıyafetlerinizi tamamlayacak size özel şık çanta, şapka, eldiven, atkı gibi aksesuarlarıyla 2009-2010 Sonbahar- Kış koleksiyonunda Perspective yeni yüzü ile sizlerle buluşuyor.





Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.