...

RAMSEY ONYX tarzı

ONYX Ramsey Erkek giyimindeki son trendlerin yer aldığı Ramsey’in 2008–2009 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nudaki ürünler kaliteleri ve benzersiz tasarımlarıyla sizi zıtlıkların dünyasına davet ediyor. Klasik ile teknolojiyi birleştirerek modaya farklı bir soluk getiren Ramsey, gençlere yönelik ONYX serisini de bu sezon ilk kez müşterilerinin beğenisine sunuyor.

2008–2009 Ramsey Sonbahar-Kış Koleksiyonu‘nun en dikkat çekici yanı zıtlıkların uyumunu kullanıyor olması. Katolog çekimleri daha önce Armani Exchange için çalışan Clint Mauro ve Top Man, Reis, Abercrombie&Fitch, Tommy Hilfiger gibi markaların çekimlerine katılan Alex Cilbert ile yapılan yeni sezon koleksiyonunda Sartoria, London, Sports ve Onyx olmak üzere 4 farklı konsept bulunuyor. Kullanım rahatlığını ön plana çıkaran; kumaşları, kalıpları ve şıklığı ile kalite ve lüksü yansıtan koleksiyonda; klasik yün takım elbise, tekno kumaştan bir mont veya deri bir kravat ile kombinlenerek zıtlıkları yan yana getiriyor. Koleksiyon mat kumaşların parlak garniler ile; parlak kumaşların ise mat materyaller ile tamamlandığı farklı tasarımlar ile dikkat çekiyor. Tüvid, balıksırtı kalın kumaşlar, kadifeler, sade ve lüksü yansıtan ceket ve takımlar, ekose, çizgili ve düz gömlekler öne çıkan parçalar arasında. Gri, lacivert, ekru gibi renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı koleksiyondaki en önemli yenilikler arasında, düz ve hafif desenli kaşmir-ipek, yün-ipek karışımlı yaz-kış kullanılabilen balıkçı, v yaka ve polo yaka ince trikolar bulunuyor.

Ramsey’in yeni serisi ONYX dinamizmiyle bu kış ateş saçacak…

Gençlerin ve genç kalanların tercihi olacak olan Onyx serisi ise bu sezon ilk kez müşterilerin beğenisine sunuluyor. Seride siyah ve kahverengi hakimiyeti göze çarpıyor. Özel karışımlı, parlak ve tekno kumaşların ağırlıklı olarak kullanıldığı grup daha genç ve dar kalıplardan oluşuyor. Tek ve iki düğmeli takım elbise ve ceketler mono ve kruvaze yaka modelleriyle tamamlanıyor. Fleto cepli, tek yırtmaçlı ceketler, dar paça pantolonlar ve slimfit gömlekler yeni Onyx çizgisinin yalın ve net duruşunu sergiliyor.

ONYX Ramsey
ONYX Ramsey
ONYX Ramsey



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.