...

Oysho ev giyimi ve iç giyim modelleri

2001 yılında faaliyet göstermeye başlayan Oysho iç giyim ve ev giyim markası, hızlı bir büyüme göstererek dünya çapında 320 farklı noktada satış noktasına ulaşmıştır. Satış yaptığı noktalar arasında Türkiye’ninde bulunduğu Oysho markası, modayı ve rahatlığı bir arada sunan lider marka olma yolunda başarılı bir strateji izlemektedir.

2008 sonbahar/kış sezonu bayan ev giyimi ve iç giyim koleksiyonlarını 4 ana başlık altında kategorilendiren Oysho; Amerikan Wardrobe, Bohemian Woodstock, Rock Princess ve Satin Ribbon grupları ile farklı tarzların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Oysho iç giyim ve ev giyim modelelriOysho iç giyim ve ev giyim modelelri
Oysho iç giyim ve ev giyim modelelriOysho iç giyim ve ev giyim modelelri





Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

3 Yorum -> “Oysho ev giyimi ve iç giyim modelleri”

  1. ESİN :

    Modellerini çok beğenerek oysho’ dan 3 çeşit ağır pahaya pijama takımı aldım.Ama ne yazıkki sadece şirin olmaktan ibaret.Son derece kalitesiz,dikiş sorunu olan ve tüylenme yapan parçalar okadar para verdıkten sonra içime dert oldu.tabiki hakkımı arayarak ürünleri değişmek istedim,ama ürünleri 2günlük kullanımımdan sonra değişim konusunda firma asla yardımcı olmadı. bundan sonra asla semtınden geçmeyeceğim bir marka.Kimselere tavsiye etmem.

  2. mine :

    oysho hastayım bana gmaile bildirin ben eskişehirdeyim esparkta vardı kaldırıldı çok moralim bozuldu çunku oysho u seviyorum

  3. hatice :

    kimseye tavsiye etmiyorum .ürünler şirinlikten ibaret ve gereksiz pahalılıkta

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.