...

Silk & Cashmere’den çok amaçlı ipekler…

Silk & Cashmere’in yarı transparan, mat, zarif, saf ipek şifondan üretilen ipekleri sıcak yaz günlerinde hem mayo ve şortla deniz kenarlarında kullanılabilecek hem de akşamları içine giyilen ince askılı bir t-shirtle gece şıklığı yaratabilecek.

Turuncu, fuşya, kırmızı, bej, yeşil, mavi, aqua ve tabi siyah beyaz… Rengârenk, desenli uçuşan şifonlar bu senenin hitleri oldu.

İstenirse dekolte, istenirse yakası kapatılarak masum kullanıma uygun olan saf ipek şifonlar tüm Silk&Cashmere ürünleri gibi kullananın keyfine bağlı. Tek amaç ipeği günün 24 saatine yaymak ve 4 mevsim kullanılabildiğini kanıtlamak. Yakmayan, batmayan, terletmeyen, hava geçiren, doğal, sağlıklı saf ipekler sanıldığı gibi sadece geceler ya da çok şık olmanız gereken anlarda değil; aksine sizi gün içinde de göze batmadan doğal bir zarafet içine sokuyorlar.

Az yer kaplamaları, kolay ütülenmeleri, doğal yapıları dışında artık cildi genç tuttukları da bilimsel olarak açıklandı. Çinli hanımların yaşlarını hiç göstermeyen ipeksi tenlerinin nedeni yıllardır araştırıldı. Kullandıkları besinler kadar neredeyse geleneksel olarak 24 saat iç ve dış giyimde kullandıkları saf ipeklerin teni okşayarak, hava geçirerek ve tahriş etmeyerek ayrıca regülatör gibi beden ısısını ayarlayarak cildi diri, taze tuttuğu ispatlandı.

Silk&CashmereSilk&Cashmere
Silk&CashmereSilk&Cashmere



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.