...

SILK&CASHMERE Kaşmir Erkeğine ipeği sevdirdi…

silk&cashmere erkek koleksiyonuSilk&Cashmere bu yaz sezonunda “erkek ürün” satışlarında patlama yaşadı. Silk&Cashmere erkek koleksiyonunu %300 büyütüp satışlarında da aynı oranda arttırdı.

Silk&Cashmere’in ipek pamuk karışımlı t-shirtleri bu yılın en gözde yeniliği. İpeğin serinliği ile pamuğun emiciliği, sıcak bir yaz için çok konforlu alternatifler sunuyor. İpek kaşmir süveter ve uzun kollular ile baharı karşılayabilir, kapüşonlu üstler ile de hafta sonlarında lüksün ötesini en yalın haliyle yaşayabilirsiniz. Bu yılın dişi renklerine uyum sağlayan bire bir erkek renkleri ise Silk& Cashmere’in bahriye beyazı, gemici laciverti, maço mavi, militer yeşili, kızgın kırmızı ve is grisi…

Erkeklerin bir diğer tutkusu, sekiz farklı doku ve dört karışımda hazırlanan çeşit çeşit pololar birer Silk&Cashmere klasiği olacak kadar vazgeçilmez görünüyorlar. Tenisçiler, yelkenciler, dağcılar, futbol fanatikleri, polo oyuncuları, maceraseverler, denize nazır kahvaltı meraklıları, gazete ve kitap kurtları, gezginciler, ralliciler, pazar gezmesi müptelaları, araba ve balkon bahçe bağımlısı erkekler 2008 ilkbahar ve yaz sezonunda bu pololara bayılacaklar.

silk&cashmere erkek koleksiyonusilk&cashmere erkek koleksiyonu

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.