...

Sahillerde Converse çılgınlığı

converse terlikBu sene yüzüncü yılını kutlayan ve bir asırdır efsane yaratan Converse, yaz koleksiyonunda yer alan flip flop, board şort ve şapka koleksiyonu ile de fark yaratıyor.

Converse Flip Flop
Converse, yazın sıcak günlerinde, her sezon moda olan flip flop terliklerle rahatımızı ve özgürlüğümüzü düşünmeye devam ediyor. Her yaş grubuna uygun rengarenk modelleri ile Converse flip flop terlikler yazı renklendiriyor.

Converse terlik koleksiyonu ile, yazın büyük bir kısmını plajlarda ve kumsallarda geçirmeyi planlayanları da unutmamış. Kırmızı-yeşil, siyah-beyaz, lacivert-sarı, pembe- beyaz modeller çiçekli, çizgili, ekoseli ve baskılı desenler ile çalışılmış.

converse şortConverse Board Şort
Sörf yapanların ve sahilde rahatını düşünenlerin bir numaralı tercihi olacak şort koleksiyonunda bayan modellerde daha çok çiçek desenleri görülürken, erkek modellerinde grafik desenler ve grafiti yazılar ön plana çıkıyor. Şortlarda ağırlıklı renk olarak beyaz kullanılırken, bu rengi siyah, mavi ve kırmızı tonları destekliyor.

Converse Şapka
Zararlı güneş ışınlarından korunmak için ister plajda ister günlük yaşam içerisinde rahatlıkla kullanılabilecek modeller yaratan Converse sezonun canlı renklerini şapka koleksiyonuna taşımış. Beyaz, haki, turuncu, siyah, kırmızı, sarı tonlarında çalışılan koleksiyonda armalı ve dikişli Converse logoları dikkat çekiyor.

converse şapka

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum -> “Sahillerde Converse çılgınlığı”

  1. zeynep :

    ben converse aldım ama eskidiği için yeniden almayı düşünüyorum ama bakırköy yada güneşli de var oradan almak istiyorum adrs veriri misiniz???(F)

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.