...

Claire’s de %50 İndirim Fırsatı

Claire's

Kıyafetinizi tamamlayacak ve güzelliğinizi ortaya çıkaracak kolyeden küpeye, şık gece çantalarından saç aksesuarınıza kadar şıklığınızı tamamlayacak her şey Claire’s mağazalarında. Tatile çıkmadan Claire’s’in %50 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.
Yaz aylarını eğlenceli kılacak binlerce ürün sizleri bekliyor

Plajlar Claire’s ile renklenecek…
Claire’s 2008 yaz koleksiyonunda desenler kadar parlak ve çarpıcı renkler de göze çarpıyor. Yazın olmazsa olmazı, her stile uygun banglellar, payet ve boncuklarla süslenmiş sade ve süslü birbirinden farklı, çarpıcı modelli parmak arası terliklerden biri tam size göre!

Claire’s yaz aksesuarları tam size göre..
Yaz ruhunu yansıtan floresan renkleri ile her çeşit aksesuar yaz kadar canlı ve coşkulu. Bavul büyüklüğünde ya da cüzdan kadar ufak, metalik ayrıntılar ile süslenmiş çantalar, saçlarınızı renklendirecek ve tarzınızı yansıtacak bandanalar, saç bantları ve fiyonklu tokalar mutlaka sizin olmalı…

Kadınlar geleceğe doğru yolculuğa çıkıyor
Modern ve güçlü kadını temsil eden “Geleceğe Dönüş” koleksiyonunda aksesuarlar büyüleyici. Parlak deri çantalar, altın, gümüş, hematit renklerin hakim olduğu banglellar, her sezonun trendi uzun kolyeler ve limit aşımı yüzüklere bayılacaksınız.

Artık aksesuarların da bir karakteri var
Hippie modası geri döndü. Renklerin cümbüşünü yaşayan koleksiyonla takıp takıştırın, Hippie modasının öncülerinden biri de siz olun.

Yazın romantizmi
Birbirinden çok farklı akımlar bir arada ama büyük bir uyum içerisinde. Kahve, karamel, bej tonlarının hakim olduğu ahşap takılar, zincirler, büyük boncuklu uzun kolyeler yazın vazgeçilmezleri.

İnanılmaz ama gerçek: Claire’s her hafta yenileniyor!
Birbirinden iddialı çarpıcı şapkalar ve yüz şeklinize uygun her renk ve her modelde güneş gözlükleri her hafta yenilenen koleksiyonu ile Claire’s mağazalarında…

Claire’s saç ve makyajınızı da unutmuyor…
Doğal güzelliğinizi ortaya çıkaracak, yazın parıltısını cildinize taşıyacak, iddialı Claire’s makyaj serisi bu yaz kendinden konuşturacak. İtalya’nın ünlü kozmetik üreticilerinin Claire’s için ürettiği terracotta pudraları ile cildiniz parıldarken, zengin renk çeşidine sahip far koleksiyonu ile daha anlamlı bakışlara sahip olacaksınız. Kalitesi, zengin renk çeşidi ve uygun fiyatları ile Claire’s kozmetik reyonunda aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.