Tita’dan yaza özel yüzde 50 indirim fırsatı

Tita 2008 yaz sezonu koleksiyonu
Tita 2008 yaz sezonu koleksiyonu

Tita, birbirinden şık trikolarında yaz aylarına özel %50 indirim avantajı sunmaya başladı. Yazın tüm canlı renklerini bir araya getiren Tita’da, indirimler trikolarla sınırlı değil. Yaza özel birbirinden şık kıyafetler tüm Tita mağazalarında %30 indirim fırsatıyla sizleri bekliyor.

Dinamik ve modern kadınların tercihi Tita, yaz dönemine özel muhteşem bir indirim kampanyasına başladı. Tita mağazalarına gelenler birbirinden şık trikoları %50 indirimle yarı fiyatına alma şansına sahip oluyorlar. Tita’nın yaz ayları için sürprizleri bununla sınırlı değil. Yaz renklerinin tüm canlılığını yansıtan Tita kreasyonundaki kıyafetlerde de %30 özel indirim avantajı sizleri bekliyor.

Öte yandan Tita’nın yaz koleksiyonu birbirinden çekici ve hareketli kreasyonlardan oluşuyor. Tita’nın yaz koleksiyonunda yeşil ve beyaz öne çıkarken, bu renklere siyah, mavi, kırmızı ve sarı renkleri farklı tonlarıyla eşlik ediyor. Rengarenk desenler, uçuşan kumaşlarda adeta dans ederken, saten ve ipek gibi parlak dokulu kumaşlar, baskılı tişörtler ve örmelerin kullanıldığı şık kombinler, sportif dokunuşlarla özel bir yaz kreasyonu yaratıyor. Yaz koleksiyonunda yer alan boncuk ve payetlerle süslenmiş tunikler, son derece şık ve sade bermuda şortları da büyük beğeni topluyor. Tropikal meyveleri çağrıştıran renk ve desenlerin kullanıldığı koleksiyonda ayrıca, satenden örme kumaşına, uzunundan kısasına pek çok elbise seçeneği de bulunuyor.

Tita 2008 yaz sezonu koleksiyonu Tita 2008 yaz sezonu koleksiyonu
Tita 2008 yaz sezonu koleksiyonu Tita 2008 yaz sezonu koleksiyonu

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.