Atasay Boutique İstinye Park’ta!

Takıda modanın öncüsü Atasay, İstinye Park’taki mağazası ile
Atasay’da butik mağazacılık dönemini başlatıyor…

Takıda modanın öncüsü Atasay Kuyumculuk, sınırlı sayıda üretilen ürünlerin yer alacağı ve butik hizmet sunulacak mağazasını İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Tüm dünyada seçkin markaların özel müşterilerine yönelik, sınırlı sayıda ürünlerini satışa sunduğu butik mağazalar Türkiye’de de son dönemde artış gösteriyor. Atasay da butik mağazacılık dönemini İstanbul’un en lüks alışveriş merkezlerinden olan İstinye Park’ta başlatıyor.

Atasay Boutique’te pırlanta ve değerli taşlarla bezenmiş kolyeler, kolyelerin tamamlayıcısı ya da ayrı parça olarak kullanılabilecek yüzük ve küpeler ve özel koleksiyonlarının seçili ürünleri göz kamaştırıyor.

Zümrüt kesim pırlantadan oluşan setler, foyasız elmas ürünler, Viktoryan stili setlerin yanısıra Zambiya zümrütü, sarı safir, pembe topaz, mine, south sea incisi ve yakuttan yapılmış ürünler kadınların hem gündüz hem de gece şıklıklarını tamamlayacak. Büyüklük ve kalite olarak bulunması oldukça zor Madagaskar safiri ile hazırlanmış pırlanta set ise sınırlı sayıda üretilen ürünler arasında yer alıyor.

İstanbul’un açılması merakla beklenen alışveriş merkezi İstinye Park, 300’e yakın yerli ve yabacı markaya ev sahipliği yapıyor. Atasay Boutique’te sunulan özel ürünler, İstinye Park ziyaret edecek ince zevki kadınların beğenisine sunulacak.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.