...

Machka ’08 bayan giyim kataloğu

Machka 2008 ilkbahar-yaz sezonu ile Fransa’nın gizemli mekanı “Provence” havasını şehre taşıyor…

Machka '08 ilkbahar-yaz koleksiyonuMachka '08 ilkbahar-yaz koleksiyonu

Machka, 2008 ilkbahar-yaz sezon çekimlerini aşkın, hayatın ve sanatın ışıklı şehri Paris’te gerçekleştirdi. Düş kadar ulaşılmaz ve bir okadar da gerçeğe yakın olan Machka tasarımları sıcak ve çarpıcı renkleri ile sade ve bir okadar da etkileyici bir görünüm sergiledi.

Huzurlu, dingin ve neşeli…

Şık ve seçkin Machka koleksiyonlarında kaygan ve uçuşan kumaşlar, doğayı çağrıştıran emprimeler, tabiata özgü renkler ve ekolojik materyaller kır havasını şehre taşıyor.

Machka kadınının vazgeçilmezi elbiseler…

Yeni ve modern formların öne çıktığı koleksiyonda, pliselerle hareketlenen modern kesimli, ampul ve vazo formlarındaki diz üstü elbiseler kadınlar için ideal silüetler oluşturuyor.

Pamuklu kumaşlar spor şık takımlarda rahatlık sağlarken, serinlik hissi veren yünlü kumaşlarla her sezon olduğu gibi çalışan kadınlara farklı alternatifler yaratıyor.

Machka '08 ilkbahar-yaz koleksiyonu
Machka '08 ilkbahar-yaz koleksiyonu
Machka '08 ilkbahar-yaz koleksiyonu



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.