...

Collezione 2008 trendlerini açıkladı

CollezioneRahat ve enerjik kıyafet modasıyla genç tüketicilerin kalbini kazanan Collezione `un Marka Müdürü Müge Ulusaler işin sırrını açıkladı: “Gençlerle takılıp gözlem yapıyoruz”

İletişim araçları, teknoloji, modanın daha hızlı tüketilmesine neden oluyor. Dolayısıyla sokak modasını takip etmek, nüfusun yüzde 22`sini oluşturan 12-22 yaş grubun sevebilecekleri popüler, trendy ve fonksiyonel ürünleri sunmak markalar için hayati önem taşıyor. Bunu başaranlardan biri olan Collezione `un Marka Müdürü Müge Ulusaler ile işin sırrını konuştuk.

MAÇA, SİNEMAYA GİDİYORUZ

Collezione


Collezione ürünlerini kullanmaktan hoşlanan markaya aşık bir hayran kitlesi olduğunu belirten Ulusaler , Müşteri İlişkileri ve Pazar AR -GE departmanlarının düzenli olarak tasarım ekibini bilgilendirdiğini söylüyor. Müge Ulusaler , müşterilerinin gönlünü nasıl çaldıklarını ise şöyle açıklıyor: “12-18 yaş arasındaki gençleri eğlence mekanlarında, 19-22 yaş arası gençleri ise giyim, cafe -bar, fast-food mekanları, festival, konser, maçlar, sinema gibi sosyalleşme odaklı yerlerde yakından gözlemliyoruz. Teknolojiye olan tutkuları, iletişim araçlarını kullanma stillerine göre beğenilerini analiz ediyor, marka sadakatlerinin nedenlerini gözlemliyoruz.” Ulusaler , çeşitli profesyonel araştırma kuruluşları sayesinde onların hayat felsefelerini ve yaşam tarzlarını takip ettiklerini belirterek “Bu şekilde Collezione ve hedef kitlesi arasında duygusal bir bağ kuruyoruz.” diyor.

MEVSİMLİK RENK DÖNEMİ

Collezione olarak dokuma grubundan, örme, denim, aksesuara kadar oldukça geniş bir ürün gamına sahip olduklarını dile getiren Müge Ulusaler , şunları söylüyor: “Bunun nedeni ürün değil bir yaşam tarzı sunuyor olmamız. Gençler mağazalarımıza geldiğinde kendi kombinasyonlarını kendileri yapabiliyor. Burada önemli olan müşteri odaklı olmak.” Havanın ısı değişimine hızlı bir adaptasyon için artık uzun ağır kabanların yerine üst üste giyilen ince ürünlerin moda olduğunu belirten Ulusaler , “Artık yaz ve kış geçişlerinin en önemli ayrımı renklerde oluyor. Baharlar artık çok kısa ve geçişler çok yumuşak, bu kısa geçişler de daha çok trend ürünlerin önemini arttırıyor.” diyor.

ÇILGIN GENÇLER İÇİN…

Collezione mağazalarında 2007 yılında 10 milyon 431 bin adet ürün satılmış . Marka 2008 ilkbahar -yaz sezonu için de beş kategorili bir koleksiyon hazırlandı. El Dino ; İş yaşamında kullanılabilirken, Weekendo rahat ve uzun süre modası geçmeyen kıyafetler giymeyi tercih edenler için. `Çılgın Türk ` anlamına gelen turko loko 14-27 yaşın tercih ettiği rahat ve bol kesim kıyafetlerden oluşuyor. Fiore Loko genç bayanlara hitap ederken Mito `da ise t-shirt , çorap, iç çamaşırı gibi ürünler var.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.