...

Erkek giyim şıklığı AVVA’ da

Avva 2008 erkek koleksiyonu

Avva 2008 erkek koleksiyonuAVVA, globalleşen dünyada aktif, rahat şık olamyı tercih eden günümüz şehirli erkekleri için dizayn edilmiş bir markadır. AVVa, tarz sahibi erkeğin, günü her saatinde giyebileceği, kendini farklı hissetmesini sağlayacak şık koleksiyonlar üretmektedir.

AVVA koleksiyonlarında erkeğe farklılık ve şıklık duygusunu yaşatan markanın detaylarına gizlemiş olduğu kalite unsurudur.

Detaylarda gizlenen AVVA şıklığını gözler önüne seren erkek koleksiyonundan seçemeler…

Avva 2008 erkek koleksiyonuAvva 2008 erkek koleksiyonu

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

7 Yorum -> “Erkek giyim şıklığı AVVA’ da”

  1. serdar koç :

    avva için soylenecek söz yok ben bursada bayiliğinizi almak istiyorum neler yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim

  2. ayfer mete :

    tek kelimeyle süper bir marka,tasarımlarınıza hayranım..bir bayilik almak istiyorum..bilgi edinmek istiyorum..teşekkür ederim..

  3. zeki :

    çok güzel

  4. emre bilgin :

    ıyıkı varsın avva ınanın kı arkadaslar avva ıle tanısmanızı ısterım mukemmel fıt lıkte beden olculerı beden uyumu ve tarzı sevgılerle

  5. onremr :

    sakaryada kapanan avvanın yerine bir tane daha istiyoruz bıktık artık istanbul ve izmite para kazandırmaktan.lütfen sesimizi duyun iyiki varsın muhteşemsin avva

  6. mehmet fatih taşcı :

    MERHABA
    iy calışmalr dıler başarınızın devamı dılerım.ben erzurum da alışveriş merkezi sahibiyim
    avva nın fabrıka satış mağazası nın iş merkezimize acılamsını istıyorum yada sızden bir bayilik talebınde bulunmak sızınle calışmak dılıyoruz sizin sunmuş olduğunuz bu guzel ve şık kreasyon larınız paylaşmka dileğiyle.SELAMLAR.

  7. Himmet KIRCI :

    Erkek giyiminde çok güzel bi tarz yakalandı bende avva’dan giyiniyorum kalıp olarak çok iyisiniz böyle devam etmeniz dilegimle hayırlı işler

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.