...

Max Factor Masterpiece Beyond Length maskara

Max Factor Masterpiece Beyond Length maskaraMax Factor’un ilk çift taraflı maskarası Masterpiece Beyond Length ilk adımda kirpikleri uzatarak görünümünü zenginleştirirken, ikinci adımda ise kirpiklere çok özel renk tonları ve hafif bir ışıltı vaadediyor.

Masterpiece ve Masterpiece Max’tan sonra simdi Max Factor’un ilk çift taraflı maskarası Masterpiece Beyond Length kadınlar ile buluşuyor. Max Factor Masterpiece ailesinin iFX fırçası sayesinde ilk adımda kirpikleri siyah ya da kahverengi baz renkleriyle kaplayarak maksimum görünüm sağlıyor. Kurumasını bekledikten sonra uygulanacak ikinci iFX fırçası ise kirpiklerde zıt ve ışığa göre farklılık gösteren bir renk etkisi yaratıyor.

Max Factor Masterpiece Beyond Length maskara

Parlak dudak parlatıcılarının dudağın mat dokusuna verdiği ışıltı yada balyajın saçınızda yarattığı derinlik gibi, Max Factor Masterpiece Beyond Length maskaranın sedeflerle zenginleştirilmiş renk efektleri ışığı yansıtarak yarı saydam renkler yaratıyor.

Max Factor Masterpiece Beyond Length maskara


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.