...

Max Factor Miracle Touch

Max Factor Miracle touchBüyüleyici pürüzsüzlük, Miracle Touch Liquid Illusion Fondöten.

Max Factör’den pürüzsüz görünümde son nokta! Teninizle temas ettiği anda katıdan sıvıya dönüşen yepyeni bir fondöten. Varlığını bile unutacağınız hafif yapısıyla sıradan fondötenlere göre iki kata kadar daha pürüzsüz bir görünüm.

Kendinize bakışınızı değiştirin. Kendiniz olun, güzel olun.

Max Factor Miracle touch

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

3 Yorum -> “Max Factor Miracle Touch”

  1. gülay şenyurt :

    bu ürünü henüz denemedim ama mutlaka denicem mac factör kullanıyorum yıllardır bence harika bir ürün hassas ciltler içinde oldukça uygun cildinizde yokmuş gibi hissediyorsunuz doğal bir görünüm veriyor cildide bozmuyor.

  2. selen :

    ben 6 aydır kullanıyorum çokta memnun kaldım daha önce farklı markalar kullanıyordum fakat yüzüm yağlı ve zmaan zamanda sivilvceli olduğundan kötü etkiliyordu maxfaktor cidden harika uzun süre dayanıyo ve cildi tıkamıyor tavsiye ederim …

  3. halime :

    bende 4-5 aydır kullanıyorum çok beyazım ve çene bölgem sivilceli… düşünün kabusu ama max factor miracle touch kullanıyorum ve büyük oranda güzel görünüyo sivilce yapmıyo ve dayanıklı temasla etkisinden taviz vermiyo kullanın

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.