...

ÔSCILLATION, ilk mikro-titreşimli maskara

Lancome maskaraMaskarada lider ve öncü marka Lancôme makyajda devrim yaratan, mikro titreşimli ilk maskarayı yarattı: ÔSCILLATION

Lancôme maskaradaki köklü tecrubesini eşsiz araştımalar ve teknolojik buluşlar ile son 15 senede dikkat çekici şekilde artırdı. Ve bugün Lancôme maskaradaki tüm tecrübesini son noktaya taşıyor : ilk mikro-titreşimli devrim niteliğindeki maskarayı sunuyor.

Göz Makyajında Üstün Teknoloji :
Ôscillation maskara, Lancôme patentli fırçası, titreşim sistemi ve formülü mükemmel bir sinerji oluşturur.

Mikro-titreşim : Devrim niteliğindeki teknoloji

Lancome maskaraFırçasında bulunan mikro-titreşim sistemi sayesinde dakikada 7,000 mikro titreşim gerçekleştirir ve herbir kirpiği 360⁰ homojen şekilde kavrar ve sarar. Aplikatörün üzerindeki tuşa basarak mikro-titreşim sistemi başlatılır. Fırçayı kirpik köklerinin hizasına yerleştirip yukarıya doğru hareket ettirmek yeterlidir. Bu kullanım kolaylığı kirpiklerde katman yapmadan derin siyah göz makyajını elde etmenizi sağlar.

Polimerlerden oluşan özel fırça yapısı powermaskaranın dokusunu ve tireşimini en uygun şekilde dengeler. Geri dönüşümlü pil ile çalışır. Formülü akışkan ve esnek özelliklere sahip olup, kirpiklerin üzerinde kolayca kayar. Kirpikler daha uzun, yeniden şekillenmiş ve yoğun görünümüne kavuşur.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.