...

Aşkın taşı pırlanta…Atasay’dan

Atasay tek taş yüzük

Aşkın Taşı Pırlanta Yüzük

Atasay, Sevgililer Günü için özel olarak tasarladığı sevgililer günü yüzüğü ile “tektaş”ın romantizmini Sevgililer Günü’ne taşıyor. Atasay’ın zarafeti ve ihtişamı ile dikkat çeken sevgililer gününe özel tasarlanan yüzüğü ile hanımlar kendilerini çok daha özel hissedecekler. Herkesin unutulmaz bir hediye arayışında olduğu Sevgililer Gününde, Atasay tektaş yüzük, aşkın yıllar boyu ilk günkü sıcaklığıyla hatırlanması sağlayacak.

Ürünün görünümü 1 karatlık tek taş yüzükten farksız olup, fiyatı ise 1 karatlık tek taş pırlanta yüzüğe oranla yaklaşık üçte biridir.
Sevgililer Günü’nde beylere aşklarını en doğru, en zarif ve en sade biçimde yansıtma şansı veren yüzük, fiyatıyla da erkeklerin ilk tercihi olacak.

Aşkın taşı pırlanta ve beyaz altının sadeliğini muhteşem bir ustalıkla bir araya getiren Atasay’ın Sevgililer Günü yüzüğü 1.000 YTL’den başlayan fiyatlarla, Türkiye çapındaki tüm Atasay mağazalarında, aşkını en iyi şekilde yansıtmak isteyen beyleri bekliyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Aşkın taşı pırlanta…Atasay’dan”

  1. ayse :

    aşkın senbolü

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.