...

Atasay renkli taşlı pırlanta koleksiyonu

Pırlanta, göz kamaştırıcı bir doğa mucizesi ve kesimiyle bir sanat eseridir. En genç pırlantanın 900 milyon yaşında olması, her bir pırlantanın diğerinden farklı olması ve doğada çok nadir bulunması pırlantayı tarihte her zaman ilgi odağı yapmıştır.

Dünya moda trendlerini takip ederek koleksiyonlarına yansıtan Atasay ’ın pırlanta, değerli taşlar ve beyaz altın ile hazırlanan mücevherleri her zevke hitap ediyor. Bahar geceleri için hazırlanan ve zerafeti pırlantanın ihtişamıyla birleştiren mücevherler birbirinden iddialı ve şık modellerden oluşuyor.

Nisan ayı ile beraber ısınmaya başlayan hava; şık davetleri, kokteylleri ve düğünleri beraberinde getiriyor. Bayanlar katılacakları davetler için titizlikle seçtikleri kıyafetlerini tamamlayacak zarif ve sofistike Atasay kolye, bileklik, küpe ve yüzükleri ile göz kamaştıracak.

Giyimde ve aksesuarda şıklığına özen gösteren bayanların bir Atasay mağazasına uğrayarak zevklerine hitap eden birçok alternatif bulmaları mümkün.

Moda’yı hayatınıza taşıyan Atasay ’ın pırlanta takıları ile bahar davetlerinde göz kamaştıracaksınız.





Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.