...

Karaca’dan yılbaşına özel

Karaca'dan yılbaşı indirimiÇift Geyik Karaca yeni yıl gecesi şıklığınız için %40’a varan indirimler sunuyor.

Çift Geyik Karaca, kullandığı lüks iplikler, kaliteli dikim çizgisi, geniş renk yelpazesi ve tüm zamanlara hitap eden modelleri ve yılbaşına özel hazırladığı koleksiyonuyla gecenin heyecanına zarif bir şıklıkla dokunuyor.

Çift Geyik Karaca kadınları yeni koleksiyonda yer alan ikili takımlar, uzun hırkalar, şık trikolar, etek, elbise, pantolon ve aksesuarlarla göz kamaştırıyor. Çift Geyik Karaca erkek koleksiyonu ise zengin renk ve desen çeşitleri, kaliteli, şık ve özgün tasarımlarıyla hem klasik hem de rahat şıklığı tercik eden erkeklere hitap ediyor.

Karaca'dan yılbaşı indirimiTrikonun dışında ceket, pantolon, gömlek, ayakkabı ve aksesuarların da koleksiyonunda yer aldığı Çift Geyik Karaca, İstanbul, İzmit ve Trabzon mağazalarının yanı sıra yeni açtığı Ankara Kızılay ve Adapazarı Ada Alışveriş Merkezi mağazalarıyla da yılbaşı alışverişi için zengin seçenekler sunuyor.

Çift Geyik Karaca mağazaları, 8- 31 Aralık tarihleri arasında %40’a varan indirim ve kredi kartı alışverişlerinde 6 taksit imkanıyla sizleri yılbaşı alışverişine bekliyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.