...

Çift Geyik KARACA’dan indirim haberi

Karaca'dan indirim haberiErkek ve Bayan modasına yön veren Çift Geyik Karaca, “%40’a varan yaz indirim” fırsatı başladı. İyi bir görünüm için iyi bir tarz ve zengin seçenek sunan Çift Geyik Karaca, %40’a varan indirim fırsatı ile cezp ediyor.

Çift Geyik Karaca 2008 İlkbahar/Yaz sezonunda, modayı yakından takip eden için farklı stilleri göz önüne alarak hazırlanan koleksiyonlar tamamıyla tarzınızı ön plana çıkartan, masumiyet ve romantizmi bir araya getiren, şık, modern ve zarif tasarımlarla tüm bayanların gönüllerini fethetmeye hazır.

Karaca'dan indirim haberiÇift Geyik Karaca erkek koleksiyonunda desen ve renk çeşitliliğiyle öne çıkıyor. 3 ana gruptan oluşan koleksiyonda siyah, gri, beyaz, kırmızı, lacivert, bej gibi klasik renklerin yanı sıra, lila, pembe, sarı, turkuaz, narçiçeği ve yeşil renkler koleksiyona romantizm ve canlılık katıyor. Küçük ve büyük geometrik formlar, mikro jakarlar, klasik baklava deseninin farklı yorumları ve çizgili gruplardan oluşan bisiklet yaka, v yaka, yarım balıkçı, polo yaka, süeter, yelek, hırka ve montlardan oluşan model çeşitleri; gömlek, pantolon, bermuda şortlar koleksiyonuyla Çift Geyik Karaca farklı kombinler yaratabilme özgürlüğü sağlıyor.

Ayrıca; Çift Geyik Karaca, 20 Haziran 2008 tarihinde Trabzon Alışveriş Merkezi’nde yeni mağazasını açarak sezona özel indirim ile merhaba diyor.

Seçkin ve modaya yön veren Karaca ürünlerinin üstün kalitesiyle buluşmak ve baştan aşağı yenilenmek için sunulan “% 40’a varan indirim fırsatını kaçırmayın.

Karaca'dan indirim haberi





Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.