...

Pierre Cardin’den, Bayram ve Yılbaşı’na özel hediye paketi

Pierre Cardin; bu yıl müşterilerine Kurban Bayramı ve Yılbaşına özel olarak hazırladığı bir hediye paketi sunuyor. Yeni modelleri ve kalıplarıyla Pierre Cardin gömlekler, kendisini tamamlayan en önemli aksesuarı kravatıyla birlikte özel hediye ambalajlarında 59 YTL’den satışa sunulacak.

Yaklaşan Kurban Bayramı ve Yılbaşı nedeniyle hediye arayışına girenler için yılın en güzel hediye alternatifini Pierre Cardin sunuyor. Eşlerine, babalarına ve sevgililerine güzel bir armağan vermek isteyenler için özel hediyelik kutusuyla hazırlanan Pierre Cardin gömlekler, Aralık ayı boyunca kravat hediyeli olacak. Sadece 59 YTL’lik fiyatla satılan hediye paketinde yer alan gömlekler ise, 2008 – 2009 Kış Koleksiyonuna eklenen yeni tasarımlı gömlekleri barındırıyor.

Her erkeğin vazgeçilmezi Pierre Cardin gömlek…
Son dönem erkek modasında görmeye alıştığımız dar kesimler Pierre Cardin gömlek koleksiyonunda da öncülüğü elden bırakmıyor. Vücuda oturan tarzda “slim fit” olarak hazırlanan gömlekler, saten likralı veya kompakt kumaşlarla daha rahat ve kullanışlı oluyor. 2009 Kış Koleksiyonuna dahil olan yeni dar kesimli gömlekler 5 ana grupta toplanıyor. Regular, Weekend, Signature, Silver Buton ve Black & White olarak adlandırılan gruplarda, her kişiliğe ve yaşam şekline uygun gömlek bulmak mümkün.
Günümüzün moda trendinde her şey küçülüyor. Pierre Cardin’in bu yılki koleksiyonunda da gömleklerin yakaları artık daha ince ve küçük. Güncelleşen yaka kesimleriyle Pierre Cardin, 20 farklı yaka kesimi sunuyor ve her erkeğin kendi özel stilini daha rahat belirlemesini sağlıyor. Yeni uygulanmaya başlayan 4 drop gömlekler sayesinde, beden ve kol boyunda sıkıntı yaşayan, special fit bedenler, artık tadilat yaptırmadan gömlek giyebilecekler. Bütün dünyada çizgilerin incelik ve kalınlıkları ile oynanarak yeni modeller oluşturulması trendi, bu sezon çift manşetli garnili Pierre Cardin gömleklerle daha sınır tanımaz bir şekilde yorumlanıyor.


Günümüzün minimalist anlayışına uygun olarak gömleklerin yanı sıra aksesuarlarda da küçülme görülüyor. Örnek olarak geleneksel kravat tasarımı artık yerini daha ince kesimlere bırakıyor. Pierre Cardin gömleklerindeki kalıp ve kumaş kalitesi kendini zengin aksesuarlarda da gösteriyor. Orijinal sedef veya mine düğmeli “P” logolu gümüş düğmeler kışın gözdeleri arasında.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.