...

Karen Walker gözlükleri artık Türkiye’de

Aykırı ve renkli modelleri ile birçok ünlünün gözlerini süsleyen Karen Walker gözlükleri Doğan Optik disbiritörlüğünde artık Türkiye’de.

2009 yılının en iddialı gözlükleri Karen Walker tarafından tasarlanan aykırı ve canlı modelleri ile genç Karen Walker kadınına hitap ediyor. Moda ile adeta oyun oynayan Karen Walker’ın 2009 güneş gözlükleri tasarımlarında farklı şekiller ve zengin kombinasyonlar yer alıyor.

Karen Walker, gözlük koleksiyonu ile cazibeli, ışıldayan genç bir ruha sahip sosyal genç kadınların görünümünü güzelleştirmeyi amaçlıyor. Tasarımlarında minik parlak taşlar kullanan Karen Walker, koyu renklerle kontrast birleşimler yakalıyor. Kemik modellerinin gözlüklerin çerçeve kenarlarında ve sap birleşimlerinde de yoğun olarak parıltılı taşlara yer alıyor. İnce çerçeveli büyük modeller de cam etrafını saran ışıltılı tasarımlarsa oldukça şık.

Karen Walker’ın gözlük koleksiyonunda yer alan modeller, yüze takıldığında şık bir görünüm sunarken, çekici ve asil bir hava yaratıyor.

Türkiye’de yeni bir gözlük markası olan Karen Walker, benzersiz ve özgün tasarımları ile günlük hayata damgasını vuracak.



Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

5 Yorum -> “Karen Walker gözlükleri artık Türkiye’de”

  1. necla özerman :

    gerçekten süper birr haberrrr

  2. tuğba :

    nerelerde satılyorr

  3. tuğba :

    süpperrrrr marka bu yaaa

  4. yeşim :

    sanırım Karen walker da türkiyeye girdiyse başka dünya devi kalmadı türkiyede olmayan . modayı yakında türkiye belirleyecek

  5. GÜL :

    BORNOVA MERKEZDE BEŞ OPTİK VAR ORDA SATILIYO BEN ALDIM.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.