...

Betty Boop şıklığı devam ediyor

Türkiye’nin en kaliteli mayo üreticisi Sunset’in iç ve dış giyim markası Betty Boop, 2007-2008 Sonbahar Kış Koleksiyonuyla Sahnede…

Betty Boop’un 2007 -2008 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile kış mevsimini tüm zerafetinizle karşılamaya hazır olun.

Betty Boop’un dış giyim koleksiyonu birbirinden yetenekli tasarımcılardan oluşan bir ekip tarafından hazırlandı. Stil sahibi kadını simgeleyen çizgi ve renkleri bir araya getiren ekip, rahatlık ve sportif şıklığı bütünleştirdi. 80’lerden geri gelen maksimalist akım, koleksiyonun ruhunu oluşturuyor. Başta kırmızı olmak üzere canlı renkler, ekoseler, baz tonlar renk ve desenlerini tanımlarken, uçuşan trikolar, skiny kotlar, kapriler, mini/maksi dar etekler, derin dekolteli elbiseler koleksiyonun ürün gamını anlatıyor.

Sportif eşofmanları, rahat ev giysileri ve birbirinden seksi iç çamaşırlarından oluşan diğer koleksiyonda ise çarpıcı renkler ve puantiyeler göze çarpıyor. Rahatlığın ve sportif şıklığın bütünleştirildiği koleksiyon genç kızların ve kendini genç hisseden kadınların gözdesi olacak…

Özgür ve dinamik kadını simgeleyen Betty Boop, iç ve dış giyim koleksiyonunda ki enerjisi ve seksepalitesiyle bu sezonda ortalığı kasıp kavuracak.

Betty Boop by Sunset, Sunset kalitesiyle İstanbul Bakırköy, Olivium Alışveriş Merkezi, Büyükçekmece Fabrika Satış ve Antalya Migros Alışveriş Merkezi’ndeki mağazalarımızın yanı sıra tüm BOYNER, YKM, KOTON, OLE ve Y-LONDON mağazalarından edinebilirsiniz.


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.