...

07-08 Sonbahar-Kış Jean Modası

2007-2008 Sonbahar-Kış jean modası müthiş bir çeşitlilik sunuyor. Dar paça, bol paça ve ille de yüksek bel… Lacivert ve tonları, siyah ve grinin yanı sıra renkli jean’ler de sezona damgasını vuracağa benziyor.

Geçtiğimiz yılın da gözdesi olan dar paça, bir başka deyişle skinny jean’ler yine çok moda. İnce hatlarına ve uzun bacaklara sahip olanlar bu trendin en yakın takipçileri olacak. Modaya uymak isteyen toplu’ kadınlar ise bir an önce soluğu diyetisyende alıp fazla kilolarından kurtulmaya çalışacak…

Tüm zamanların en popüler giysisi jean Sonbahar-Kış sezonunda 4 farklı trend sunuyor. Yüksek bel, dar paça, bol paça ve renkli… Bu çeşitlilik, her zevke hitap eden tasarımlarla moda takipçilerine müthiş bir özgürlük yaşatıyor. Size, kendiniz için mükemmel modeli bulduğunuzda, onu sonsuz kombinasyonlarla tamamlamak kalıyor. Böylece jean’in hem rahatlığını hem de şıklığını yaşayacaksınız.

70’LER GERİ DÖNDÜ
Gelelim ayrıntılara; bol paça tasarımlar baş döndüren alternatiflere sahip. Bu modeller 70’li yılların büyüsünü sunuyor. Dar paça ve yüksek belli modeller ise vücuduna güvenenlere hitap ediyor. Ve evet, diyet programı gerektiriyor.

Modacılar, “taze ve enerjik” bir tarz yaratmak için jean’leri renklendirdiklerini söylüyor. Lacivert, siyahın yanı sıra dumanlı griler sezonun gözdeleri arasında yer alıyor.

Erkeksi hatlara sahip jean’lerin de dikkat çektiği yeni sezonda isyan, maceraperestlik, dinamizm tahta oturuyor.

Mini etekler, pantolonlar, kısa ceketler ve montlar da jean modasındaki popülerliğini daima koruyacağa benziyor.

İnce bir vücut yapınız varsa, yüksek belli dar paça jean sizin için ideal. Üzerine dar bir tişört ve kısa ceket giyerek son modayı yakalayın.

Erkekler hem spor bir tişört, hem de klasik bir gömlekle kombinlenecek jean pantolonlara bayılacak. Koleksiyonlarda bol kesimler ağırlıkta.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.