...

İGS ’08-’09 sonbahar/kış modası

İGS 2008-2009 erkek koleksiyonuGece ve gündüz, şehirli çizgisini günün her anında koruyan İGS 2008–09 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, yine çok farklı ve alternatif bir siluet sunuyor. Ağırlıklı olarak koyu renklerin oluşturduğu koleksiyondaki bütün tonlar, siyahın karışımıyla elde edildi. Üç renk, koleksiyonun ana temalarını belirliyor: gece mavisi, kırmızı ve yeşil. Platin gri ve siyahın yanı sıra lacivert de bu sezonun dikkat çeken diğer rengi… Mor ve kahve renkleri ise paleti biraz yumuşatıyor. Kumaşlar minik desenli veya düz. Bazı koyu tonlarda gölgeli desenli kumaşlar kullanıldı. Belli belirsiz desenleriyle bu kumaşlar giysiye gizli bir ışık ve derinlik veriyor.

GECE MAVİSİ…
Koleksiyonda İGS’nin klasik tarzı modern ve genç bir görünümle sentezlendi. Siyah, gece mavisi ve beyaz öncülüğündeki ‘Slimfit’ diye adlandırılan ‘dar kesimli’ takım elbiselerde rahatlığı arttırmak için ‘lycra’lı kumaşlar kullanıldı. 1960 ve 1980’lerin etkisindeki bu grubu dar kalıplı ve küçük yakalı gömlekler tamamlıyor. Yaka ve manşetlerdeki kontrast renkli ince şeritler, manşetlerin inceliğini vurguluyor. Kravatlar ise dar. Silüet zarif fakat maskulen. Kesinlikle şık ve farklı… Hem geceye hem de gündüze hitap edebilen bir grup.

KIRMIZI…
IGS SPORT koleksiyonu her zaman şehirli ve spor bir tarzı benimsiyor. Dinamik bir erkeği tasvir eden koleksiyon, kırmızının ve yeşilin etkisi altında… Gri, lacivert ve taş tonları bu sezon da varlığını koruyor. Koleksiyonda rahat kalıplar ve yumuşak kumaşlar kullanıldı. Ölçüler biraz daha küçüldü ve formlar hafif daraldı.

Klasik erkeğin gardırobuna uyum sağlayan jean pantolonlar da chino’lar kadar dikkat çekiyor. Trikolar ve dış giyim bu sezonun ilgi çekici parçaları olacağı için özenle detaylandırıldı. Parkalar ve balıkçı kabanları bu sezon şehirli erkeğin hafta sonu ve hatta hafta içi giyimine dahi girecek. Sade detayları olan diz altı parkalar, takım elbiselerin de üzerine giyilebilir. Hafif gramajlarda ince örülen trikolar kendini her yerde gösterecek. Kumaşların düz ve desensiz görünümü, renkli desenli trikolarla bütünleniyor.

Bu sezon IGS SPORT koleksiyonunda yer alan lastik tabanlı, bağcıklı veya klasik loafer modelli ayakkabılar kullanım kolaylığıyla modayı birleştiriyor. Hem takım elbiselerle hem de spor pantolonlarla giyilebilen ayakkabılar, koleksiyonda önemli bir yer tutuyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.