Kinetix, Dice Kayek’le lüks ligine adım atıyor

Ayşe ve Ece Ege, spor ayakkabı koleksiyonuna imza attı. Ayakkabıların sembolü kanat takmış bir yıldız. Yıldız, malum, Dice Kayek’in sembolü. Ege kardeşler kanatlı yıldızla, ‘şansınıza, kendi kanatlarınızla ulaşın” mesajını veriyorlar.

Dice Kayek ismini bir dünya markası haline getirmeyi başaran Ece ve Ayşe Ege kardeşler, yepyeni bir marka için kolları sıvadılar. Türkiye’de önemli bir yere sahip spor ayakkabı markası Kinetix’le çalışan Ayşe ve Ece kardeşler, yeni bir ayakkabı markası yarattılar: Dice Kayek KNX…

Özel üretim olarak tasarlanan ayakkabılar, Kinetix’in kendi mağazalarında değil, üst düzey tüketiciye hitap eden ünlü mağazalarda satılacak. Satış fiyatları ise 209 milyon 950.000 TL. ile 249 milyon 950.000 TL. arasında olacak. Ayakkabıların her biri -tabanları da dahil- özel tasarım olan bu ayakkabılarda kullanılan malzemeler de farklı. Anaconda derisi, tay derisi ve kaşmir, kullanılan malzemelerden sadece bir kaçı.

Spor giyimde oluşan yeni trendi ‘fashion athletic’ olarak tanımlayan Ege, bu konudaki açık görüşünü şöyle belirtti. “Dünyada ünlü markaların en büyük iş hacmini aksesuar tutuyor. Kıyafetle işe başladık ancak ayakkabı yaratmak daha zevkli. Beni daha çok heyecanlandırıyor. Dünya markası olmak istiyorsan Adidas’tan daha güzelini yapacaksın. Pazarda şık ve spor ayakkabı eksikliği var. Şimdi en ideal ayakkabıyı kendim için tasarlıyorum. Global düşünüp tasarladığın zaman dünyada herkes beğeniyor. Biz Türkiye’ye özgü ayakkabı yapmadık. Hedefimiz dünya markası olmak. Koleksiyonun ilk örneklerini Paris’te düzenlenen moda fuarı Pret a Porter’de sergiledik. Fuara katılan Japonlar ayakkabılara bayıldı.”

Dice Kayek KNX’in yaratıcı ve uluslararası Türk moda markası olacağını söyleyen Ece Ege, kendi tasarımlarında kullandığı kanat ve şans sembollerini ayakkabılarda da sıkça kullanmış. www.dicekayekknx.com adlı siteden uğurlu sayı ya da şans numaranıza göre kişiye özel ayakkabı siparişi yapmak mümkün olacak.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.