2007-2008 Sonbahar/Kış sezonu Boyner’de…

Sonbahar/Kış sezonunda mor ve kırmızının hakimiyeti devam ederken tunikler taytlarla, dar jeanler ve babetlerle kombinlenerek şık sezon kadınını yansıtıyor. Tuniklerde ve üst giyim ürünlerinde karpuz ve büyük hacimli kollar dikkat çekiyor.

Sezonunun gözdelerinden çiçekli elbiseler de yine dar pantolonlar, rugan trençkotlar ve yüksek topuklu çizmeler ile kombinlenerek kış günlerini renklendiriyor. Romantizmin en yumuşak çizgilerini taşıyan şifon üstler boyundan bağlı fiyonklar ile hareketleniyor.Maskülen kadının yansımalarını oluşturan siyah, kırmızı ve grinin hakim olduğu yüksek belli pantolonlar gömlek üzeri askılar ya da yelekler ile tamamlanarak zıtlıkların yarattığı şıklığa örnek oluşturuyor.

Bu sezonun da öne çıkan parçalarından trençkotlar ve fötr şapkalar sonbahar/kış sezonunu keyiflendiren parçalar arasında yerini alıyor. Koleksiyonda ekose mini ceketler ve mini etekler de dikkat çekiyor. Özellikle derin yakalı dar mini elbiseler ve rugan topuklu ayakkabı kombinleri kendisini gösteriyor. Günlük giyimde ise iri örgü kazaklar, bol kesim jean pantolonlar, renkli gömlekler ve babet ayakabılar tercih ediliyor.

Boyner Mağazaları ayrıca; Eddy B, Cotton Bar, Bessini, Pi, Fabrika, Koton, NG Style, Tüzün, Network, İpekyol gibi seçkin markalara ait ürünleri, Bonus ve Shop&Miles ’a 10 taksit avantajı ile müşterilerine sunuyor. Boyner, bu sezon da şıklığın değişmeyen adresi olacak.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum to “2007-2008 Sonbahar/Kış sezonu Boyner’de…”

  1. yasmin :

    ehh güzel işte

  2. gül :

    boynerin sayfasındaki etek ceketi takımı çok beğendim.zonguldak ta ikamet ediyorum.fiyatı nedir.acaba nasıl ulaşabilirim bulunduğum şehirden bu ürüne

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.