Herry ’den ofis şıklığı

Herry , 2007 / 2008 Kış koleksiyonu’nda, çalışan kadını iş hayatında öne çıkaran, iddiasını ve kariyer hedefini ortaya koyacağı kimliğine, geçmiş sezonlardan farklı bir koleksiyon hazırladı.

Siyah, Lacivert, Kahverengi, Antrasit renkler, yünlü, flanel çizgili, ekose balıksırtı, kumaşlarla çekici, göz alıcı, dönemsellik içermeyen bol dikiş detaylı, modellere dönüştürüldü. Şık kesimli pantolonlar, etek, elbise alternatifli takımlar, kalem etekler, jileler, takımları tamamlayan farklı tarzda şık gömlekler bu koleksiyonun başlıklarını oluşturuyor. Triko hırkalar, balıkçı, v yaka, bisiklet yaka, degaje bluzler, basic formda penyeler için ara renk olarak mor, yeşil, sarı, mavi, kırmızı, kiremit tonları kullanıldı.

Pantolonlarda her bedene uygun modeller tercih edilirken,ceket boyları uzun ve kısa olmak üzere değişik vücut tiplerine göre belirlendi.

Herry , şık iş kadınını ön plana çıkaran seçenekleri ile bu sezon çok ama çok konuşulacak… Mutlaka görülmeye değer ürünler Herry mağazalarında sizleri bekliyor.

  

  

  

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar