DKNY Jeans’in Avrupa’daki ilk mağazası İstinye Park’ta

DKNY Jeans, Avrupa’ya ilk adımı İstinye Park’ta açtığı mağazayla atıyor. DKNY Jeans’in rahat ve sportif kreasyonları, Desa Deri’nin de ana hissedarı olan Çelet Holding’in girişimiyle açılan mağazada Türk tüketicisi ile buluşuyor. DKNY Jeans, bu yıl içinde Türkiye’de dört mağaza daha açmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz günlerde Londra’da imzalanan anlaşma çerçevesinde Çelet Holding, markanın ülkemizdeki tek temsilcisi oldu. DKNY Jeans’in eylül ayı sonunda İstinye Park’ta açılacak ilk mağazasını, Bursa Korupark’ta açılacak mağaza izleyecek. 2007 yıl sonuna kadar açılması hedeflenen toplam mağaza sayısı ise 5.

Hollywood’un genç yıldızlarından Avrupa ve Amerika jet-set’inin tanınmış simalarına dek pek çok kişinin tercihi olan, ülkemizde de müdavimleri bulunan DKNY Jeans, ünlü modacı Donna Karan’ın kızı için yarattığı bir marka.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.