ck Calvin Klein Erkeği bu kış çok seksi

ck Clavin Klein 2007-2008 kış koleksiyonu, doğallıktan ödün vermeyen erkeklere seksapel katıyor.

Ck Calvin Klein’ın 2007 - 2008 kış koleksiyonu, doğallıktan ödün vermeyen erkeklere seksapel katıyor. Ck Calvin Klein erkeğinin çekiciliğini yansıtan dar kesim gömleklerin kalıplarında rahatlık öne çıkarılırken, kumaşlarda yumuşak ve natürel bir his yakalamak için özel yıkama teknikleri kullanılmış.

Koleksiyonda değişik zevklere hitap eden; açık İtalyan, sivri, küçük ve dar yaka modellerini içeren 8 farklı yaka seçeneğiyle her tarza uygun gömlek modelleri bulunuyor. Açık ve koyu renklerle bütünleşen mikro desen ve ekoselerin ustaca bir araya getirildiği kreasyon, seksilik ve doğallığın oluşturduğu denge ile kendine güven hissi veren bir vizyon ortaya koyuyor.

Sonbahar renklerini yansıtan kahverengi, turuncu, hardal, safran renklerinin yanı sıra; beyazdan maviye değişen gökyüzü tonları, sarmaşık yeşili gibi renkler de tüm gömlek ve kravatlarda kullanılıyor.

ck Calvin Klein’ın 2008 Sonbahar- Kış “Gömlek&Kravat” koleksiyonu, B-Mağaza’larında, Mayadrom M-Square’de ve Türkiye’deki diğer seçkin mağazalarda satışa sunuluyor.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar