...

Triko Devinden Yeni Mağazalar

Türkiye’nin efsanevi markası Çift Geyik Karaca 90. Yılında yeni mağazalarıyla büyümeye devam ediyor.

Triko dendiğinde akla gelen ilk marka olan Çift Geyik Karaca, 2005 yılında Türkiye’nin en iyi triko üreticilerinden biri olan Narin Grup bünyesine katılarak yeniden hayat buldu.

Dünya standartlarında ürünler geliştirerek koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefleyen Çift Geyik Karaca, 2006 yılı içerisinde 6 mağaza daha açarak yıllık hedefine ulaştı. 2007 yılında yaptığı yeni makine ve hammadde yatırımlarıyla, yeni istihdamlar yaratarak büyümeye devam eden marka, dış pazarda da uluslararası bir triko markası olma yolunda ilerliyor. Rusya ve Türki Cumhuriyetlerine ihracatını sürdüren Çift Geyik Karaca’nın yakın dönemdeki en büyük hedefi Avrupa pazarında da var olmak.

Yılların köklü markası Çift Geyik Karaca, geçmişten gelen birikim ve bugünün yenilenen çağdaş mağazacılık anlayışıyla büyüyerek Güneşli, Bayrampaşa, Yenibosna Kadak Alışveriş Merkezi, İzmit Outlet Center, Laleli, Trabzon, Fatih ve Ortaköy mağazalarının yanı sıra Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki corner ve bayilikleri aracılığıyla da tüketicisine ulaşıyor. İstanbul’da; Bakırköy, Kadıköy, Bağdat Caddesi, Nişantaşı’nda cadde mağazaları ve alışveriş merkezlerinde yeni mağazalar açarak Karacaseverlerin daha kolay ulaşabilmesini sağlamak üzere girişimlerine devam ediyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.