...

Journey Pantolonları ile Farkınızı Gösterin

Yaz aylarını geride bıraktığımız bugünlerde, kıyafet seçimi yapmakta iyice zorlanmaya başladık. Sonbahar aylarına girsek de, yazlıklar dolaplardan kalkamadı. Mağazalarda sonbahar-kış koleksiyonları yerini alsa da, Journey ’deki mevsimlik pantolonlara mutlaka bakın.. Eylül ayının gözdesi olacak olan Journey pantolonlar, her zevke hitap ediyor. “Giyilebilir Moda” kavramı ile bayanlarla buluşan Journey koleksiyonunda yer alan pantolonlar, kalıpları ve duruşları ile fark yaratıyor..

 Journey koleksiyonunun en gözde parçaları arasında yer alan pantolonlar, birçok farklı model ve renk seçeneğinin yanı sıra birbirinden şık Journey gömlekleri ve bodyleri ile kombin yapma imkanı sunuyor. Koton kumaşlarda hayat bulan apolet kemerli klasik kesim pantolonlar, zımbalı kemer ve cep detayları ile hareketlenirken, kargo cepli pantolonlar, spor kesimiyle bayanlara şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor. Fuşya renginden bulut mavisine, çizgili desenlerden ekoseliye birbirinden farklı pantolon seçenekleri mevcut.

Pamuklu kumaştan üretilen, vücuda oturan Journey kapri pantolonlar da Eylül ayında rahatlıkla kullanabileceğiniz diğer seçenekler arasında yer alıyor. Birbirinden farklı 12 renk seçeneğiyle bayanlara farklı alternatifler sunuyor. Türkiye genelinde toplam 80, Kıbrıs’ta ise 2 satış noktası ile 18-40 yaş arasında bayanlarla buluşan Journey, her zaman olduğu gibi bu sezon da özellikle çalışan bayanların hem iş hem de hafta sonu şıklığını devam ettirebileceği modelleri ile büyük beğeni kazanıyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

3 Yorum -> “Journey Pantolonları ile Farkınızı Gösterin”

  1. sergul keskin :

    Yeni sezon indirimleriniz ve her donem koleksiyonlarinizi takip etmek istiyorum,Tum koleksiyonlarinizi gercekten beyeniyorum,tabiiiki severekde aldigim kiyafetleri giyiyorum,Özellikle de beya kabanlarinizdan haberdar olmak istiyorum bu kis ilginize tesekkurler…….
    ANTALYA MERKEZDE IKAMET
    ETMEKTEYIM

  2. Güler GÖLDAĞI :

    İndirimlerden haberdar olmak istiyorum.
    Teşekkürler..

  3. ayşe arıkan :

    pantolonların belleri çok düşükk,bir ikiparmak yüksek olsa çok daha iyi olur du:)
    saygılar…

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.