WWF-TÜrkiye Ürünleri YKM Galleria, Cevahir ve Şişli’de…

YKM çevre duyarlılığını artırmak, küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek üzere, WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) ile yepyeni bir projeye imza attı. Proje çerçevesinde, panda logolu ürünler, YKM Galleria, Cevahir ve Şişli mağazalarında kurulan özel WWF-Türkiye standlarında satılacak. Bu mağazalardaki WWF-Türkiye standlarından yapılacak alışverişlerden elde edilecek tüm gelir, WWF-Türkiye’ye aktarılacak.


YKM Galleria, Cevahir ve Şişli mağazalarındaki WWF-Türkiye standlarında, panda logolu ve doğal hayata dikkatleri çeken, hepsi çevreye zarar vermeden üretilen birbirinden renkli ve çekici ürünler var.

WWF-Türkiye Standlarında Neler Var?

Bayanlar için mavi ve turuncu renklerde askılı t-shirtler, plaj çantaları, panda logolu şapkalar, rengarenk unisex t-shirtler; farklı yaş gruplarındaki çocuklar için kırmızı, mavi ve yeşil renklerde panda logolu t-shirtler; küçük peluş oyuncak Caretta caretta’lar; sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz panda logolu kupalar, süzgeçli kupalar ve bileklikler…


Proje kapsamında yapılan çalışmalar bununla da bitmiyor. Ayrıca YKM Cevahir, YKM Şişli, YKM Galleria ve YKM Kızılay mağazalarında kasa yanlarına koyulacak kumbaralarla da WWF-Türkiye için bağış toplanacak. YKM mağazaları çalışanlarına da küresel iklim değişikliği ve ekolojik denge konusunda eğitimler verilecek.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar