Yazın Renkleri Casio’da

Tasarım ve gücün simgesi olan Casio, 4500’e yakın modeli ile hem teknolojiyi hem de trendleri yakalıyor. Casio, Baby-G serisinin 2007 modellerini hareketli yaşam tarzını benimseyen kendini her zaman genç hisseden bayanların beğenisine sunuyor. Enerjisi ve ışıltısı ile dikkatleri üzerinde toplayan bayanlara hitap eden saatler 88.-ytl’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ersa güvencesiyle müşterileri ile buluşan Casio, fonksiyonelliği ve modayı bir arada sunan modellerini her geçen gün zerafet ve şıklık ile yenileyerek ön plana çıkartıyor. Casio, Baby-G serisinin 2007 modellerini hareketli yaşam tarzını benimseyen her zaman genç bayanların beğenisine sunuyor. Koleksiyonda yer alan Baby-G modelleri saat olmanın dışında hayatı kolaylaştıracak özelliklere sahip. Bu özellikler arasında beş ayrı zaman için alarm modu ve tekrar fonksiyonu, saat başı sinyal verme, her an ulaşabilmeniz için telefon numaralarınızı girebileceğiniz bir hafıza, kronometre, geri sayım yer almakta.

Güneş enerjili pil ile çalışan Casio Baby-G modellerinde, pil güç seviyesi göstergesi sayesinde, dolum ihtiyacı olup olmadığı da kolayca anlaşıyor. Karanlık ortamda, otomatik yüze çevrildiğinde kadranı aydınlanarak kolay görüş sağlayan modeller ayrıca 100 metre su geçirmez özellikteler. Birçok özelliği bir arada sunan Casio, hafızasında yer alan uluslararası şehirlerin saatlerini de kolayca takip etmenizi sağlıyor.
Casio koleksiyonunda yer alan Baby-G saatler, pembe, turuncu, yeşil ve beyaz gibi vazgeçilmez enerjik renk alternatifleri ile kendini her zaman genç hisseden bayanların zevkine hitap etmeyi amaçlıyor.
Koleksiyonda yer alan Casio saatlere Tepe Nautilus’da açılan Casio Point ve tüm seçkin Casio bayilerinden ulaşılabilir.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar