...

Silk&Cashmere’den Yılbaşına Özel

Saf kaşmir ve ipeğin modayla buluşması Silk & Cashmere, yılbaşı gecesinde sımsıcak saracak bir koleksiyon sunuyor.

Silk&Cashmere her tarza uygun, birbiriyle rahatlıkla kombine edilebilir parçalarıyla yeni yılda sevdiklerinize hediye almayı kolaylaştırıyor. Saf kaşmirin ve ipeğin ahengiyle hazırlanan “Yaşsız ve Zamansız” Sonbahar/Kış 13 koleksiyonundan seçeceğiniz, cezbedici, yumuşacık kaşmir kazaklar, ipek gömlekler, kürk ya da deri detaylı elagan bolero ceketler ve pelerinler sevdiklerinizi mutlu etmeniz için birebir … Pastel çiçekler, trendy-tech silueti oluşturan grafik desenler ve kadınların gözbebeği leopar baskılar ise Silk&Cashmere’in zarafet süzgecinden geçerek kombinlerin tamamlayıcısı şallarda can buluyor ve yeni yılda sevdiklerinizin kalbine yumuşacık bir dokunuş bırakıyor. Yeni yıl koleksiyon ve aksesuarları tüm Silk & Cashmere mağazalarında kaşmir ve ipek tutkunlarını bekliyor.

silk&cashmere yılbaşı özelsilk&cashmere yılbaşı özelsilk&cashmere yılbaşı özelsilk&cashmere yılbaşı özelsilk&cashmere yılbaşı özelsilk&cashmere yılbaşı özel

silk&cashmere yılbaşı özel

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.