...

Soğuk Günler için 5 Kombin Önerisi

Soğuk geçen kış günleri bayanlara özel 5 farklı kombin önerisi hazırladık.

İlk kombin; koyu renkli bir skinny jean pantolon üzerine seksi ve iddialı bir büstiyer ve dantelli salaş bir bluz. Altına ise rahat bir bootie.

İkinci kombin; günün sonunda sürpriz bir davete hazırlıklı olmak isteyen bayanlar için stil sahibi bir elbise, kovboy tarzı bilekte bir bot ve military tarzda bir kaban.

Üçüncü kombin; sade ama sıcak bir kombin. Örgü elbise, uzun dore renkli bir kolye, deri siyah botlar ve kontrast renkte bir clutch çanta.

Dördüncü kombin; fashion haftalarında sizin resmen kurtarıcınız olacak bir kombin. Beyaz kloş bir etek, gri renkli dar triko bir kazak üzerine cool görünümlü deri bir ceket. Altına ise dore renkli balerin babetler.

Son kombin; haftanın sonunu zor getirmiş olan bayanlar için hazırlanmış bir kombin. İspanyol paça bir jean pantolon, üzerine retro bir kazak ve altına dolgu topuklu rahat bir çift bot.

kombin önerisikombin önerisikombin önerisikombin önerisi

kombin önerisi

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.