...

İnci’den Renkli Günler

İnci'den renkli günler kampanyası

Türkiye’nin önde gelen deri markalarından İnci, şimdi Renkli Günler adını taşıyan uygulamasıyla, müşterilerine seçilmiş sezon ürünlerini birbirinden farklı avantajlarla sunuyor. Renkli Günler kampanyasında, artık beğendiğiniz ürüne, özel Renkli Günler reyonlarında %40’a varan indirimlerle sahip olabilirsiniz.

Inci Mağazaları’nda 18 Ekim’de başlayan kampanya ile belirlenen sezon ürünlerinde, renklerle ifade edilen ve kademeli olarak artarak %40’a varan avantajlardan faydalanmak mümkün olacak. Sezon boyunca İnci mağazalarında bulunacak olan Renkli Günler reyonlarında yer alan ürünler, farklı renkte bir fırsatla karşınıza çıkacak. Ayrıca sık aralıklarla yeni ürünlerin ekleneceği Renkli Günler reyonu, sizlere son modayı renkli fırsatlarla izleme olanağı sunuyor.

İnci'den renkli günler kampanyası


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.