...

Koton Kids 2012

Stil sahibi çocuklar için hazırlanan Koton Kids 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, çocuklara büyükler kadar trendy, kendileri gibi renkli ve rahat bir gardırop sunuyor. Koton Kids’in yeni sezon koleksiyonu ile moda çocuklar için eğlenceli bir oyuna dönüyor.

“Her yaşta moda” sloganıyla çocukların dünyasını renklendiren Koton Kids’in yeni koleksiyonu mağazalarda yerini aldı. Modayı yakından takip eden anne babaların tercihi zengin koleksiyonu ile yine “Koton Kids” oluyor.

Koton Kids Koleksiyonunu benzerlerinden ayıran en çarpıcı özelliği ise Koton’un çok sevilen yetişkin koleksiyonlarının 2 ile 10 yaş grubu çocuklara uyarlanması…En son trendleri yansıtan koleksiyonda “Yelken”, “Flash-Dance”, ”Naturel”, “Wimbeldon”, “Akşamüzeri Çayı” temaları kullanılıyor.







Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.