...

KOTON Kids

Koton Kids Koleksiyonu çocuklara özel modeller ilk defa çocuklara merhaba diyor. Stili olan çocuklara özel olan Koton Kids çocuk koleksiyonu 2011 ilkbahar yaz sezonunda Kotonun bazı mağazalarında çocukları bekliyor.

Modayı yakından izleyen tüm anne ve babaların tercihi Koton Kids koleksiyonu olacak. Koton Kids çocuk koleksiyonu oldukça zengin bir koleksiyonla çocukların karşısına çıkıyor. Koton Kids Koleksiyonunun dikkat çeken en büyük özelliği Koton’un büyükler için hazırladığı modellerin 2 ila 10 yaş arası çocuklara uyarlanması. Bilirsiniz ki çocuklar hem anne ve babalarını örnek alarak onlar gibi olmak, onlar gibi giyinmek isterler. Hep büyümenin hayalini kurarlar. Koton Kids çocuk koleksiyonu sayesinde çocuklar artık anne ve babaları gibi giyinebilmek için büyümeyi beklemeyecekler.

koton çocuk koleksiyonukoton çocuk koleksiyonu


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.