...

İpekyol’dan Bembeyaz Bir Yaz

Ipekyol 2012 İlkbahar-Yaz sezonunu baştan aşağı beyazlar içinde karşılıyor.

Zamansız bir zerafeti anlatan koleksiyon, kıyafetleri sadece taşıyan değil, aynı zamanda onlara hayat veren kadınlara hitap ediyor. Modern hayatın içinde kendi yolunu çizebilen güçlü kadınlar, beyazlar içinde daha cool ve dikkat çekici bir ruha bürünüyor.

Renklerin dansı ve beyazın büyüsü…

Beyaz rengin hakimiyetindeki yeni sezonda renkler de ön plana çıkıyor. Kadınların giymekten mutluluk duyacakları, dinamik ve sıcak bir görünüm sunan koleksiyonda, natürel renkler ve pudra tonlarının harmonisi günlük şıklık ve rahatlığı bir araya getiriyor. Keten görünümlü deri kombinli trençkot, deri ceket, eşarp desenli bluz ve elbiseler şehir şıklığını vurguluyor. Safran, sezonun diğer flaş rengi olarak koleksiyonda kendine yer buluyor. Gri melanj ve natürel tonlarla birleştirilen safran, mini ceketler, büzgü detaylı etekler ve bol paça pantalonlara eşlik ediyor.






Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.