...

GEBE Hamile Kıyafetleri – 2012

GEBE hamile giyim ürünleri 2012 ilkbahar/yaz sezonunda hem çok şık hem çok çeşitli. Koleksiyonunda yer alan 6 farklı konsept şöyle sıralanıyor.

Sartorial: Flamingo pembe, siyah, beyaz ve ekru tonlarının göze çarptığı “Sartorial” temasında, ince detaylar, yalın ve şık bir siluette karşımıza çıkıyor.

Totemic: “Totemic” grubunda yer alan işlemeli bluzlar, tahta boncuklar, etnik Afrika desenleri, turuncu, sarı ve kahve tonlarında hayat buluyor.

Funny T-Shirt: Her sezon olduğu gibi bu sezona da esprili t-shirtler ekledik.Üstelik özel olarak tasarlanış hediye kutuları ile oldukça renkli ve eğlenceli tasarımlarla…

Heritage: Yumuşak mercanlar, uçuk pembeler ve naturel taş tonlarının kullanıldığı “Heritage” teması, çiçekli şifon kumaşlar, dantel, fisto ve incilerin yer aldığı daha romantik ama bir o kadar da spor parçalardan oluşmakta.

Marine Look: Bu sezonun en çok göze çarpan renklerini barındıran “Marine Look” teması ise, lacivert, beyaz, kırmızı, ekru ve saks renklerinden oluşuyor. Çizgili kumaşlar, altın renkli metal düğmeler, beyaz pantolonlar, lacivert kapriler ve farklı yıkamalardaki denimler bu grubun kilit parçaları olarak dikkat çekiyor.

GeBe Denim: Günün her anında estetik ve rahatlığı bir arada sunarak hayatı kolaylaştıran geniş denim koleksiyonu ile hayatın enerjisini ve dinamizmini bu özel döneminizde de dışa vurmanızı kolaylaştırıyor.İster ofiste ister alışverişte ister akşamları katılacağınız bir davette bile rahatlıkla giyebileceğiniz denim pantalonlarla hamilelik dönemi ve doğum sonrasında bile kendinizi özgür ve farklı bir stilde bulacaksınız.
Hamile kıyafetlerinde aradığınız herşey GEBE’de var…



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.