...

Gebe Sonbahar/Kış Hamile Giyim Modelleri

Eylül rüzgârının kovaladığı yapraklarla birlikte yeni başlangıçlara, umutlara ve yepyeni hayatlara kucak açıyor hüzünlü sonbahar… ve tüm asaletiyle doğanın en güzel renklerini giydiriyor bizlere.

GeBe, sonbaharın mat ve soğuk ruhunu kış bahçesinin parlak renk armonisiyle tekrar canlandırıyor ve GeBe kadınına enerji veriyor. Pudra pembesi, gri antrasit, indigo mavisi ve gülkurusu tonlarının doğayla ahengi GeBe koleksiyonunun ilham kaynağı oldu. Bu renklerle kullanılan elma yeşili, kırmızı ve canlı mor tonlarıyla doğanın sahip olduğu tüm güzellikler anne adaylarına sunuluyor.
Koleksiyonda rahatlık ve şıklık ön planda tutulurken, son moda trendleri göz önüne alınarak tasarlandı.
GeBe kolleksiyonlarında t-shirt ve bluzlarda %100 cotton, %100 viskon, viskon lycra kumaşlar ve yün trikolar kullanılıyor. Kumaşların doğaya saygılı olmasına ve anne adaylarının giyerken kendini iyi hissedeceği yumuşak dokunuşlu, kolay esneyebilen ve nefes alan kumaşlar olmasına dikkat ediliyor.

Gebe sonbahar/kış hamile kıyafetleriGebe sonbahar/kış hamile kıyafetleriGebe sonbahar/kış hamile kıyafetleriGebe sonbahar/kış hamile kıyafetleriGebe sonbahar/kış hamile kıyafetleriGebe sonbahar/kış hamile kıyafetleri

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.