...

Absolutely Pom İç Giyim Modelleri

Absolutely Pom amyAbsolutely Pom markası, bir babydollun yada bir geceliğin bir kadından diğer kadına nasıl farklı bir duruş sergileyebileceğini ve sonsuz kadınsılığın nasıl başka bir forma bürünebileceğinin gizli kodlarını çözmüş bir firma.

Klasik kesimlerden modern ikonlara doğru akıcı bir yol izleyen Absolutely Pom markası, yeni sezonda Lily, Amy, Dita ve Scarlett isimli 4 farklı karakterde bir yelpaze hazırlıyor. Amy; cesur, kışkırtıcı, oyun oynamayı seven ve kendine güvenen bir kadının ipeksi detaylara verdiği önem.

Dita; Özgür ve seksi yanlarını sergilemeyi seven, saydamlığı ve açık detayları deven kadının tercihi.




Lily; göz kamaştırıcı ve duygusal kasın. Işığın altında derinliğini daha da belirginleştiren siyah renk ile modern ve retro çizgileri beraberinde taşıyan seksi bir kadın.



Scarlett; duygusallığın ve ruhani temizliğin yadsınamaz perisi…İpek ve pamuklu kumaşlarla daha gündelik daha sıradan bir tarza sahip.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.